De leden / verenigingen / teams kunnen zich voor 1 juni weer aanmelden voor de volgende competitie door het invullen van de “Inschrijving nieuw seizoen” en het “Teamopgave nieuwe seizoen“.

 Het opgeven van een nieuwe speler of overschrijven van een speler kan via de “Aanvraag spelerskaart”, als het een nieuwe speler is lever dan het formulier samen met de pasfoto’s en de akkoordverklaring persoonsgegevens in op dinsdagavond bij het bestuur.

Verzoeken voor deelname aan de BeVoBo Terneuzen competitie met een nieuw team of een nieuwe vereniging kan door het invullen van de “Aanvraag lidmaatschap”.

Met de digitale formulieren zijn we gestopt, dit omdat er teveel in het spamfilter bleven hangen.

Download nu hieronder het formulier, als het een PDF is print het uit, vul het in en scan het,  mail de scan naar de secretaris, voor het adres zie onder ‘Het bestuur, contact’ bovenin deze pagina.  Als het een worddocument is kun je het invullen en als bestand mailen naar de secretaris, voor het adres zie onder ‘Het bestuur, contact’ bovenin deze pagina. Of als de competitie al begonnen is dan kan je het op dinsdagavond afgeven een het bestuur.

 Hieronder de formulieren, klik op de tekst om te downloaden: 

Inschrijving nieuw seizoen als Worddocument

“Inschrijving nieuw seizoen als PDF document”

 

“Team opgave nieuw seizoen als Worddocument”

“Team opgave nieuw seizoen als PDF document”

 

“Aanvraag spelerskaart als Worddocument”

 “Aanvraag spelerskaart als PDF-document”

 

“Aanvraag lidmaatschap voor een nieuw team of vereniging als Worddocument” 

“Waarom akkoordverklaring beheer persoonsgegevens”

“Formulier akkoordverklaring beheer persoonsgegevens als PDF-document”