Voorzitter: Ronald de Waal 

Secretaris: Kees Naeye

Penningmeester: Erik van Mossevelde

Spelerskaarten: Anne-Marie Wisse

Bestuurslid: Eric Schillemans

Bestuurslid: Dick Maters

Bestuurslid: Jacco Huisman

Zoek je contact met ons? Stuur dan een mail naar:

knaeye

@

naeye-axel.nl

If you want to contact us, then mail to the above adres.

Adres secretariaat:
Weststraat 65
4571HK Axel

KvK nr: 40302163

Sponsoring en hosting website: Hanz-Peter van Laere

Koninklijke onderscheiding voor Ronald de Waal.

Wij hebben het niet vaak meegemaakt, maar Ronald de Waal is toch stil te krijgen! 😊

Op 26 april werd Ronald naar het Stadhuis gelokt. Er moest voor zijn dochter nog iets opgehaald worden, maar voordat hij het mee kon nemen moest er iets gekopieerd worden. En laat dat kopieerapparaat nu net op de 9e verdieping staan……dus even mee naar boven…..En daar zaten 15 genodigden: familie, (sport)vrienden en een afvaardiging van ons bestuur, samen met genodigden van Monny Ijsebaert, die ook werd gedecoreerd.

En Ronald was er stil van……Helemaal beduusd van wat hem nu overkwam. Dit had hij helemaal niet zien aankomen.

In een leuke, vlotte toespraak somde, burgemeester Eric Merrienboer van Terneuzen, de vele activiteiten op, die Ronald heeft gedaan voor de samenleving in de afgelopen jaren. En dat verdient een lintje!

Op onderstaande foto “onze onderscheiden voorzitter”, al een beetje bekomen van de schrik.

 

Met de groeten van Dick.

De BeVoBo staat voor Bedrijfs  Volleybal Bond. Zij is opgericht in 1970 door enkele volleyballiefhebbers die graag, op een doordeweekse avond, dit spelletje wilden beoefenen. Gekozen is toen voor de dinsdagavond. Er wordt, in principe, gespeeld van begin september tot en met eind april. In de schoolvakanties wordt er niet gevolleybald.

De competitie vindt plaats in verschillende klassen  met teams uit de regio Zeeuws-Vlaanderen, de competitie wordt gespeeld in sporthal  “de Vliegende Vaart” in Terneuzen. De wedstrijden duren maximaal 50 minuten en worden op 6 tot 8 velden gespeeld. De eerste wedstrijden vinden plaats om 20.30 uur en de tweede om 21.30 uur. Na de wedstrijden is er de gelegenheid tot wedstrijdnabespreking in de sportkantine!

Ter nagedachtenis van haar oprichter, Wim de Meester, wordt er de laatste speelavond van december het zogenaamde “Wim de Meester Toernooi” gehouden, mede georganiseerd door wisselende sponsoren.  Wil je je aanmelden als sponsor voor een toernooi? Aanmelden kan bij de secretaris van de BeVoBo Terneuzen.

De BeVoBo  staat los van de NeVoBo, maar volgt wel zoveel als mogelijk , de spelrichtlijnen die er gelden bij de NeVoBo. Wanneer er afwijkingen zijn t.o.v. het NeVoBo spelreglement, plaatst de BeVoBo  deze wijzigingen in haar spelreglement onder een bepaald artikelnummer.

Omdat de BeVoBo losstaat van de NeVoBo, is zij geen verantwoording verschuldigd aan deze organisatie, in welke vorm dan ook. Het bestuur van de BeVoBo verantwoordt zich alleen, tijdens de jaarlijkse ledenvergadering, aan haar leden.

Ook heeft de BeVoBo een eigen klachtenreglement met daarin de te doorlopen procedure. Strafzaken kunnen bijvoorbeeld voortkomen uit schriftelijke bezwaren van spelers en/of scheidsrechters vanwege onsportief gedrag en het niet voldoen aan de regels die gelden voor fairplay. Gelukkig komen klachtmeldingen zéér zelden voor omdat het plezier in de sport en een avondje lekker ballen de boventoon viert.

 

Dick en Frank in de studio bij Omroep Zeeland om te praten over de BeVoBo Terneuzen.