Voorzitter: Ronald de Waal 

Secretaris: Kees Naeye

Penningmeester: Erik van Mossevelde per  1 december 2022

         Sandra Guldemond – Verplanken tot 1 december 2022

Spelerskaarten: Anne-Marie Wisse

Bestuurslid: Eric Schillemans

Bestuurslid: Dick Maters

Bestuurslid: Jacco Huisman

 

Adres secretariaat:
Weststraat 65
4571HK Axel

KvK nr: 40302163

Sponsoring en hosting website: Hanz-Peter van Laere

Zoek je contact met ons? Stuur dan een mail naar:

knaeye

@

naeye-axel.nl

If you want to contact us, then mail to the above adres.

 

De BeVoBo staat voor Bedrijfs  Volleybal Bond. Zij is opgericht in 1970 door enkele volleyballiefhebbers die graag, op een doordeweekse avond, dit spelletje wilden beoefenen. Gekozen is toen voor de dinsdagavond. Er wordt, in principe, gespeeld van begin september tot en met eind april. In de schoolvakanties wordt er niet gevolleybald.

De competitie vindt plaats in verschillende klassen  met teams uit de regio Zeeuws-Vlaanderen, de competitie wordt gespeeld in sporthal  “de Vliegende Vaart” in Terneuzen. De wedstrijden duren maximaal 50 minuten en worden op 6 tot 8 velden gespeeld. De eerste wedstrijden vinden plaats om 20.30 uur en de tweede om 21.30 uur. Na de wedstrijden is er de gelegenheid tot wedstrijdnabespreking in de sportkantine!

Ter nagedachtenis van haar oprichter, Wim de Meester, wordt er de laatste speelavond van december het zogenaamde “Wim de Meester Toernooi” gehouden, mede georganiseerd door wisselende sponsoren.  Wil je je aanmelden als sponsor voor een toernooi? Aanmelden kan bij de secretaris van de BeVoBo Terneuzen.

De BeVoBo  staat los van de NeVoBo, maar volgt wel zoveel als mogelijk , de spelrichtlijnen die er gelden bij de NeVoBo. Wanneer er afwijkingen zijn t.o.v. het NeVoBo spelreglement, plaatst de BeVoBo  deze wijzigingen in haar spelreglement onder een bepaald artikelnummer.

Omdat de BeVoBo losstaat van de NeVoBo, is zij geen verantwoording verschuldigd aan deze organisatie, in welke vorm dan ook. Het bestuur van de BeVoBo verantwoordt zich alleen, tijdens de jaarlijkse ledenvergadering, aan haar leden.

Ook heeft de BeVoBo een eigen klachtenreglement met daarin de te doorlopen procedure. Strafzaken kunnen bijvoorbeeld voortkomen uit schriftelijke bezwaren van spelers en/of scheidsrechters vanwege onsportief gedrag en het niet voldoen aan de regels die gelden voor fairplay. Gelukkig komen klachtmeldingen zéér zelden voor omdat het plezier in de sport en een avondje lekker ballen de boventoon viert.

 

Dick en Frank in de studio bij Omroep Zeeland om te praten over de BeVoBo Terneuzen.