Over de BeVoBo

Welkom op de website van de BeVoBo Terneuzen. De BeVoBo Terneuzen is een Bedrijfs Volleybal Bond die volleybal competities voor haar leden organiseert. Momenteel spelen er 32 teams, per jaar zijn er 2 x 14 speelavonden. De wedstrijden worden gespeeld op dinsdagavond in sportcentrum de Vliegende Vaart in Terneuzen. We volleyballen van 20u.30 tot 22u.30. Sinds 2010 organiseren we elk halfjaar een toernooi op de dinsdagavonden na afloop van de competitie, we spelen dan van 19:30 tot 23u. Het doel van de BeVoBo is ontspanning door volleybal. Door de opzet van de competitie in 4 klassen met promotie en degradatie mogelijkheden zijn er voor elk team wedstrijden op niveau. De teams die meespelen zijn dames-, heren- en gemengde team, de spelers/sters variƫren in de leeftijd van 14 tot 70 jaar. Wil jij met een team meespelen in de BeVoBo-competitie of zoek je een team, kom dan eens langs in sportcentrum Vliegende Vaart in Terneuzen of stuur een mail.

 .

Voorzitter: R. de Waal 

Vice-voorzitter: R. Stouthandel

Secretaris: E. Schillemans

Penningmeester: S. Guldemond – Verplanken

Spelerskaarten: A-M. Wisse

Bestuurslid: F. van Schaik

Bestuurslid: D. Maters

Mail naar het BeVoBo bestuur.

5 + 10 =

Adres secretariaat:
Roerstraat 5
4535 GM Terneuzen

Sponsoring en beheer website: Hanz-Peter van Laere

En 15 september 2015 waren de bestuursleden Dick en Frank te gast bij Omroep Zeeland in het programma Goedemorgen Zeeland.

Op de website https://www.soundcloud.com/omroepzeeland/vereniging-van-de-week-bevobo-uit-terneuzen kan je de uitzending nogmaals beluisteren.

Frank bij Omroep Zeeland 15-09-2015Dick bij Omroep Zeeland 15-09-2015

Zaterdag 10 oktober 2015 was BeVoBo voorzitter Ronald de Waal te horen op Terneuzen FM / https://www.terneuzenfm.nl. Hieronder is het interview te beluisteren.